Byggetilbud.net

byggetilbud

Har dit hus brug for hulmursisolering?

Der kan være rigtig mange penge at spare ved at isolere sit hus ordentligt. På sigt kan bedre isolering spare dig mange penge på varmeregningen og kan i øvrigt gøre huset mere behageligt at opholde sig i. Når huset er isoleret ordentligt, holder det bedre på varmen, hvilket betyder, at den varme, der befinder sig inde i huset har sværere ved at slippe ud, hvorfor huset forbliver varmt i længere tid. Er huset ikke isoleret ordentligt, vil megen af den varme, som radiatorer eller lignende bruger store energimængder på at varme op slipper ud igen, hvorfor det kræver mere energi at varme et dårligt isoleret hus op. At betale for at få sit hus ordentligt isoleret kan altså være omkostningsfuldt i første omgang, men vil på sigt kunne spare dig for mange penge på elregningen og vil i øvrigt også være en væsentligt mere miljøvenlig løsning.

Der findes forskellige former for isolering. Det vil afhænge af det enkelte hus, hvilket form for isolering, der er mest relevant. Har du et hus med en hulmursfacade, er det mest sandsynligt, at hulmursisolering er det rigtige valg i dit tilfælde. Her kan du få et overblik over, hvorvidt hulmursisolering er det rigtige valg for dig, og hvordan du eventuelt vælger den rette håndværker til at udføre arbejdet.

Hvornår er hulmursisolering nødvendig?

Der er ikke nogen faste regler for, hvornår det er nødvendigt at få lavet hulmursisolering. Men er du træt af dyre elregninger og ønsker du et mere miljøvenligt alternativ, kan det være en god idé at overveje at få lavet hulmursisolering. Hulmursisolering er en effektiv isoleringsform, som vil gøre, at den varme, der befinder sig i huset vil have sværere at slippe ud igen. Det betyder at varmen vil blive længere, hvorfor radiatorer og tilsvarende varmekilder ikke behøver at arbejde lige så hårdt for at varme huset op.

Hvordan foregår hulmursisolering?

Hulmursisolering kan udføres på bygninger, hvis ydervæg har en hulmur. Dette er meget hyppigt forekommende i huse, som er murede i 1920’erne eller senere. Når der er tale om en hulmur, består bygningens facade af en formur og en bagmur, der er muret op parallelt hvorimellem, der er et hulrum. Dette hulrum kan variere i bredden. Når man laver hulmursisolering, indblæser man isoleringsmateriale ind i dette hulrum. Hulrummet vil som oftest være helt tomt og være minimum 5 cm bredt.

Isolering kan bestå af mange forskellige materialer. Når man vælger, hvilket materiale man isolerer med, bør man vælge et materiale, der skaber mulighed for så meget stillestående luft som muligt i materialets hulrum. Det skyldes, at det er denne stillestående luft, som har den isolerende virkning. Dette er også årsagen til, at isoleringsmateriale i alle tilfælde er så let, som det er. En anden vigtig faktor er, at materialet skal være så dårligt til at lede varme som muligt, da dette skærper den isolerende effekt.

Når man laver hulmursisolering, vil der altid være tale om et materiale i granuleret form, hvilket betyder materiale i meget små stykker, som kan blæses ind i hulrummet mellem formuren og bagmuren. Vælger du at få dit hus bedre isoleret, fordi du ønsker, at det skal være mere miljøvenligt, giver det mening også at vælge et isoleringsmateriale, som er miljøvenligt. Traditionelt set har man i mange tilfælde anvendt mineraluld eller polyesterkugler, når man isolerede, men i den seneste tid, er der kommer mange miljøvenlige alternativer til såsom papirisolering. Disse alternativer er bedre for miljøet, fordi de belaster miljøet mindre både under produktionen, og når de senere skal skaffes af vejen.

hulmursisolering pris

Valget af håndværker er ikke ligegyldigt

Hulmursisolering foregår i to faser. Først skal der lavet en forundersøgelse af muren for at afgøre, om der er tilstrækkeligt hulrum til at indblæse isoleringsmaterialet. I nogle tilfælde kan et sjusket stykke murerarbejde gøre, at hulrummet til nogen grad er fyldt med mørtelrester. Den anden fase af isoleringsprocessen indebærer selve isoleringen – det vil sige processen, hvor det givne isoleringsmateriale indblæses. Begge faser skal varetages af en professionel og er således ikke noget, du selv kan tage dig af.

Men selv hvis du hyrer en professionel til at udføre arbejdet, kan kvaliteten af udførelsen variere. For at få lavet et ordentligt stykke arbejde, som er prisen er værd, er det derfor vigtigt, at du sikrer dig, at den håndværker, der udfører arbejdet er pålidelig – både når det kommer til kvaliteten af arbejde og prissætningen heraf. Vælger du ikke den rigtige håndværker og udføres isoleringsarbejdet ikke ordentligt, kan du dels risikere at dine penge går tabt, fordi du ikke får det ønskede udbytte af opgaven, men der kan også opstå problematikker, som på sigt kan være omkostningsfulde. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket håndværker du vælger til at udføre arbejdet for dig. Der findes dog heldigvis hjælp at hente, som kan hjælpe med at sikre dig, at du vælger en håndværker som dels udfører et stykke kvalitetsarbejde og dels ikke tager en unødigt høj pris.

Få den bedste pris på hulmursisolering

Uanset hvilken type af håndværksarbejde, man skal have udført, kan det altid være svært at finde hoved og hale i de mange forskellige tilbud. De fleste ønsker at vælge en pålidelig håndværker, som udfører et godt og tilfredsstillende stykke arbejde, men med de mange forskellige muligheder, der er, kan det være svært at få overblik og sikre sig, at man vælger det rigtige alternativ. Der findes dog heldigvis en tjeneste, som kan hjælpe dig rigtig godt på vej med netop dette, og som kan hjælpe dig med at sikre, at du vælger en håndværker, som er pålidelig, og som tilbyder sine tjenester til en fornuftig og retfærdig pris.

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af byggeopgaver og har gennem tiden formidlet over 300.000 opgaver. Tjenesten har enormt mange tilfredse kunder, som er blevet hjulpet godt på vej og i gang med en succesfuld byggeoplevelse.

På 3byggetilbud.dk kan du få tre tilbud på netop den byggeopgave, du står og skal have udført. Tjenesten er gratis og de tre tilbud helt og aldeles uforpligtende. Du kan altså gøre brug af den når som helst – hvad end, du skal have lavet hulmursisolering, tagrensning eller skal have udført en maleropgave af den ene eller den anden type. 3byggetilbud.dk har på nuværende tidspunkt mere end 1200 dygtige håndværker tilknyttet med specialer inden for mange forskellige områder.

Tjenesten dækker hele landet, så uanset hvilken landsdel du bor i og skal have arbejdet udført i, vil du kunne benytte dig af 3byggetilbud.dk. På nuværende tidspunkt har 3byggetilbud.dk håndværkere tilknyttet i mere end 680 byer over hele landet.

Servicen fungerer således, at du indsender din opgave via hjemmesiden. Det vil sige, at du kort skal beskrive, hvilken opgave det er, du ønsker at få udført, så processen med at vælge relevante håndværkere kan gå i gang. Under behandlingen af den indsendte beskrivelse opgaven vil du blive kontaktet telefonisk af servicepersonale fra 3byggetilbud.dk. De vil gennemgå den pågældende opgave med dig og hjælper dig på vej med at vælge, hvilken type håndværker, du er på udkig efter. Efterfølgende vil du modtage tre tilbud fra tre leverandører, som er særligt udvalgt til at udføre lige netop den opgave, du skal have udført. Du kan nu helt frit vælge, hvilket af de tre tilbud, du ønsker at benytte dig af. Alle tilbuddene er helt og aldeles uforpligtende og undervejs i processen kan du altid kontakte 3byggetilbud.dk’s servicemedarbejdere, som vil besvare de spørgsmål, du eventuelt måtte sidde inde med.

Entreprisegaranti

De mere end 1200 håndværkere, som er knyttet til 3byggetilbud.dk er alle dygtige og pålidelige. Alligevel kan man aldrig fuldkommen sikre sig imod, at der en sjælden gang fra tid til anden kan opstå fejl i forbindelse med håndværkeropgaver. Skulle dette være tilfældet i forbindelse med en opgave, du har fået udført gennem tjenesten, er det rart at have vished om, at 3byggetilbud.dk tilbyder gratis entreprisegaranti på alle deres opgaver. Det betyder på den ene side, at du kan føle dig yderligere sikker på, at de tilbud du modtager er gode og pålidelige, men også på, at du i tilfælde af, at uheldet skulle være ude har krav på erstatning på op til 35.000 kroner.

Det eneste du skal gøre for at få din gratis entreprisegaranti er at uploade tilbuddet fra den håndværker, du har valgt, inden arbejder går i gang. Herefter gennemses sagen, hvorefter entreprisegarantien på op til 35.000 kroner udstedes efter 12 timer. Det er altså vigtigt, at du husker at søge om entreprisegaranti, inden arbejdet udføres.

Spar både tid og penge

Vælger du at benytte dig af den helt gratis og uforpligtende mulighed for at få hjælp til at finde den rigtige håndværker til din opgave af 3byggetilbud.dk, er der både enormt meget tid og i mange tilfælde også penge at spare. Dels slipper du for selv at bruge tid og energi på at lede efter den helt rigtige håndværker og det helt rigtige tilbud. Som forbruger kan dette ofte være en rigtig besværlig proces, fordi de mange forskellige muligheder og tilbud gør det svært at få overblik. Men benytter du dig af 3byggetilbud.dk, kan du springe hele denne proces over og samtidig føle dig sikker på, at de tilbud, du får, er gode og til en fornuftig og retfærdig pris. Du skal blot indsende den opgave, du ønsker at få løst, hvorefter 3byggetilbud.dk gør hele arbejdet med at finde relevante håndværkere for dig. Du får tre tilbud og kan heraf frit vælge, hvilket af de tre tilbud, du finder mest attraktivt og mest relevant for dig og den opgave, du skal have udført.

Der kan desuden være penge at spare i og med, at du sikrer dig, at du ikke falder i en fælde, hvor du ender med at betale flere penge for det udførte stykke arbejde, end hvad der er nødvendigt. Når det kan være svært at finde hoved og hale i de mange forskellige tilgængelige tilbud, ender mange ofte med at vælge et alternativ, der er meget dyrere end nødvendigt. Dette kan du også sikre dig imod ved at benytte 3byggetilbud.dk. Her kan du føle dig sikker på at få en retfærdig pris hver gang og får mulighed for at få vejledning under hele processen, så du hele i vejen igennem kan føle dig helt tryg.

Tilbud på hulmursisolering i hele Danmark

Vi hjælper med tilbud på hulmursisolering i hele landet, og der er bl.a mange håndværkere følgende områder: København, Roskilde, Køge, Slagelse, Helsingør, Holbæk, Kalundborg, Næstved, Vordingborg, Odense, Svendborg, Middelfart, Kolding, Fredericia, Esbjerg, Vejle, Horsens, Herning, Silkeborg, Randers, Viborg, Aalborg, Aarhus og Holstebro.