Byggetilbud.net

byggetilbud

Vi hjælper dig til den bedste pris på nyt tag

Taget er det beskyttede element, som sammen med væggene danner rammen om ethvert hus. Taget beskytter husets indmad mod vind og vejr, og så isolerer det, så varmen bliver inden i huset eller uden for huset – alt afhængigt af årstiden.

Taget på et hus er derfor ikke noget, som man bør tage let på. Taget skal passe til huset både æstetisk og praktisk, og så skal det ikke mindst være holdbart og stabilt. På den måde er du sikret den bedste isolering, og dette sparer dig blandt andet udgifter til varmeregningen og minimerer risiko for fugtskader.

Skal dit tag skiftes ud?

Fordi et tag er i brug hele døgnet rundt i alle ugens dage, er det udsat for en masse slid. Lige meget hvor stærkt et materiale ens tag er lavet af, vil det derfor på et tidspunkt begynde at have behov for udskiftning.

Det kan være svært at vide, hvornår ens tag skal skiftes ud. En god indikator er dog især, om der er synlige slidskader på tagets overflade, om taget virker utæt eller om der er tegn på vandskader på loftet. Er du alligevel i tvivl om det er tid, kan du konsultere en håndværker.

Tag en håndværker med på råd

Fordi et tag er et så vigtigt element af dit råd, så er udskiftningen af det en avanceret proces, som aldrig må behandles skødesløst. Der er mange tekniske elementer, som kun en professionel taglægger kender til, og derfor er det vigtigt at tage en sådan med på råd hele vejen igennem.

Et godt råd er at konsultere en håndværker, ikke kun når taget skal lægge, men også når du vælger tagtype og design. På den måde sikrer du dig det mest effektive layout til netop dit hjem. Vi kan hjælpe dig til at komme i gang med processen, blandt andet ved at indhente 3 gode håndværkertilbud til dig fra vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk.

Pris på nyt tag

Find et håndværkertilbud

Taglægning er en lang og kompliceret proces, og derfor kommer du til at skulle arbejde sammen med din valgte taglægger i lang tid. Det er derfor i din interesse, at du vælger et firma og nogle håndværkere, som du har en god kemi med.

Det er yderligere i din interesse at vælge et økonomisk forsvarligt tilbud, idet et nyt tag nemt kan blive dyrt. Du skal derfor finde et firma som du kan stole på, og som kan lave dit nye tag til en pris, som du finder rimelig.

Sådan finder du din nye taglægger

Der findes rigtig mange håndværkervirksomheder rundt omkring i landet, og det kan være svært at vide, hvor du skal starte, når du skal finde din kommende taglægger. Heldigvis er det her, vi kommer ind i billedet. Vi samarbejder med de bedste og mest erfarne håndværkere, og kan derfor hjælpe dig med at finde den helt rigtige taglægger til netop dit hjem. At indhente tilbud via vores hjemmeside sikrer kvaliteten og giver dig mulighed for at sammenligne priser.

Nyt tag: processen

Hvordan man anlægger et nyt tag, er i høj grad afhængigt af typen af tag, som man ønsker at anlægge. Der er dog en række processer, som forbliver de samme, lige meget hvad. Når du observerer håndværkere i gang med at lægge tagpap, tagsten, tegl eller lignende, vil du derfor tit kunne genkende nogle af de samme trin.

En af disse er, at tagets skelet skal blotlægges. Det betyder, at det gamle tag skal helt af. Her vil du kunne se den konstruktion, som ligger under, og som danner basen for dit nye tag. Når denne er blotlagt, vil håndværkerne kunne begynde forfra med at lægge det nye materiale på.

Imens taget lægges

Fordi store dele af dit hus vil være eksponeret imens taglæggerarbejdet foregår, er der stor sandsynlighed for, at du ikke vil kunne bo i det under denne proces. Heldigvis er det ikke noget, som bør tage uoverskueligt lang tid.

Derfor vælger mange enten at flytte på hotel eller hjem til familie og venner, imens tagkonstruktionen igen dækkes til. Er det nye tag eventuelt en del af en større byggeproces, så kan man vælge at leje en skurvogn, som man kan bo i imens den står på.

Det økonomiske aspekt ved nyt tag

Det kan virke en smule dyrt at skulle have nyt tag. Materiale og arbejdskraft koster, og for mange er det derfor ikke en lille udgift, som der er tale om. Her er det dog vigtigt at vende tilbage til det faktum, at et sundt og slidstærkt tag er vigtigt for husets funktionsdygtighed.

Selvom det kan virke både irriterende og uoverskueligt at bruge så mange penge på ét element af dit hus, så bør du derfor huske på at taget, som tidligere nævnt, er med til at isolere. Er taget nyt og stærkt vil du derfor kunne spare på varmeregningen og dermed spare en masse penge i længden.

Typer af tag – fordele og ulemper

Der er mange forskellige aspekter at tænke over, når du skal vælge hvilket materiale, som dit nye tag skal bestå af. Her er der både pris, bæredygtighed og æstetik at tænke over. Det er som sagt en god idé at diskutere dit valg med din håndværker, men du kan sagtens overveje mulighederne selv.

Et tagpaptag er for eksempel meget billigt, men heller ikke lige så holdbart som andre typer af tag-materiale. Skifertag er stigende i popularitet, særligt fordi det holder godt og er ekstra bæredygtigt. På den anden side kræver et tag af zink næsten ingen vedligeholdelse.

Dit hjem, dine valg

Når du tager imod et tilbud fra en håndværker, vil du helt sikkert opdage, at de relevante fagfolk har en masse erfaring. De ved så meget om taglægning, materiale og konstruktion, at du kan risikere at føle dig talt hen over hovedet på.

Det er dog vigtigt at huske på, at der er tale om dit hjem. Du har derfor ret til at deltage i designprocessen og lade dine egne holdninger skinne igennem. Derfor er det vigtigt at holde fast i, at anlægningen af det nye tag er et samarbejde mellem dig og din taglægger. Dette vil langt de fleste håndværkere også være bevidste om og respektere.

Tilbud på nyt tag i hele Danmark

Vi hjælper med tilbud på nyt tag i hele Danmark, og der er bl.a mange håndværkere følgende områder: København, Roskilde, Køge, Slagelse, Helsingør, Holbæk, Kalundborg, Næstved, Vordingborg, Odense, Svendborg, Middelfart, Kolding, Fredericia, Esbjerg, Vejle, Horsens, Herning, Silkeborg, Randers, Viborg, Aalborg, Aarhus og Holstebro.