Byggetilbud.net

byggetilbud

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Mit navn er Kim Jørgensen og jeg driver denne side, som ejes af SearchMore. Siden har til formål at hjælpe dig med at finde den helt rigtige håndværker til dit byggeprojekt – og til den rigtige pris.

Der kan være utrolig stor forskel i priserne hos de forskellige håndværkere og der kan derfor være rigtig mange penge at spare – i hvert fald på de store projekter. Men selv på mindre opgaver kan der være gode penge at spare, ved at få tilbud fra 3 forskellige firmaer.[/vc_column_text][box_header title=”Andre hjemmesider under SearchMore” type=”h2″ bottom_border=”1″ top_margin=”page-margin-top”][vc_column_text]SearchMore driver en lang række af hjemmesider. Herunder finder du et mindre udpluk:

Mobilos.net – Find det rette mobilabonnement ved at sammenligne priser.

Vielskermad.dk – Stor samling af lækre madopskrifter. Hovedsageligt på klassisk dansk mad.

Sikkerthjem.nu – Her finder du hjælp til at sikre dit hjem imod ubudne gæster. Læs om tyverialarmer, videoovervågning og mange andre ting.

Tilsoes.dk – Alt om sikkerhed til søs. Du kan finde love og regler, hjælp til at købe det rette udstyr, forskellige guider og selvfølgelig nogle gode tilbud på bådudstyr.

Rejsedeals.nu – Navnet siger det hele. Her finder du forskellige deals på billige rejser, som inkludere fly og hotel.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_wp_text]Vi støtter Savetheglobe[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row]